Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ανανέωσε ο Μέσι μέχρι το 2018!

Ανανέωσε ο Μέσι μέχρι το 2018!
Ο Λιονέλ Μέσι ήρθε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος, και έτσι ο Αργεντινός θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου!


Οι διαπραγματεύσεις, που ήταν πολύ σύνθετες, απέφεραν θετικό αποτέλεσμα και η συμφωνία έγινε πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που ήθελαν στην Μπαρτσελόνα.
Οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για ένα νέο συμβόλαιο, το οποίο θα ισχύει μέχρι το 2018.
Ακόμα ο Μέσι αναμένεται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου και θα αμείβεται συνολικά με 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Αυτή είναι η έβδομη ανανέωση συμβολαίου του Μέσι τα τελευταία εννιά χρόνια και με τη νέα του διάρκεια να είναι μέχρι το 2018, ο Αργεντινός μέχρι τα 31 του, θα μείνει τα καλύτερα «ποδοσφαιρικά» του χρόνια στον σύλλογο.H ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα: «Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία για την προσαρμογή των όρων του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με τον σύλλογο. Το ανανεωμένο και ενημερωμένο συμβόλαιο θα υπογραφεί τις επόμενες μέρες»
Ακόμα τα 20 εκατομμύρια που θα αμείβεται είναι ένα ζήτημα που είχε απασχολήσει πολύ, καθώς με την έλευση του Νεϊμάρ στον σύλλογο ο Μέσι δεν ήταν πια ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας.
Βέβαια, ο Αργεντινός άφησε για ακόμα μια φορά... πίσω του επίσης τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βάσει του νέου του συμβολαίου λαμβάνει 17 εκατομμύρια ευρώ από την Ρεάλ.
Το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με τον Μέσι είναι εξαιρετικά θετικό νέο για τους Καταλανούς. Το ότι δεν υπήρχε μια συμφωνία τόσο καιρό είχε ξεκινήσει πολλά σενάρια μεταγραφών και ήταν ένα θέμα που στην Μπαρτσελόνα ήθελαν να «κλείσουν».
Όσο για την στιγμή, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη… Αύριο (16/05) η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Ατλέτικο και θέλει μόνο τη νίκη για να είναι πρωταθλήτρια Ισπανίας.
Ο Μέσι είναι στην Μπαρτσελόνα από το 2003 και είναι ο πρώτος σκόρερ σε όλες διοργανώσεις στην ιστορία του συλλόγου, με 354 γκολ σε 424 αγώνες.
Όντας στην πρώτη ομάδα από 2004 έχει κατακτήσει με τους «μπλαουγκράνα» έξι πρωταθλήματα Ισπανίας, τρία Champions League, δυο Κύπελλα Ισπανίας, δυο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων και δυο ευρωπαϊκά Super Cup.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου