Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

«Δεν υπάρχει υπογραφή Πουλίδο στον Ολυμπιακό»

«Δεν υπάρχει υπογραφή Πουλίδο στον Ολυμπιακό»









Διέψευσε Μαρινάκη ο μάνατζερ του Πουλίδο… Ο Μαουρίτσιο Γκαρσία ντε λα Βέγκα σε δηλώσεις του στο μεξικανικό Τύποισχυρίστηκε πως δεν έχει γνώση καμίας υπογραφής του παίκτη στον Ολυμπιακό.


Και το μεξικανικό σίριαλ με τίτλο «ο Πουλίδο στον Ολυμπιακό» συνεχίζεται με το νέο επεισόδιο να έρχεται με σκηνοθέτη… τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή. «Δεν έχω καμία γνώση περί υπογραφής παρά μόνο ιστορίες για όλα όσα λέγονται και ακούγονται», είπε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Μεξικανού άσου.
«Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα επίσημο για τον Πουλίδο με τον Ολυμπιακό, μόνο δημοσιεύματα», συμπλήρωσε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή σπεύδοντας να θυμίσει τη διάρκεια του συμβολαίου και την ύπαρξη ρήτρας.

«Το θέμα της ρήτρας, βέβαια, θα καθορίσει την πολιτική της μεταγραφής με το ενδεχόμενο μεταβίβασης του παίκτη στον Ολυμπιακό να γίνεται μόνο με διαπραγμάτευση με την ομάδα του», επεσήμανε και καταλήγοντας τόνισε πως «ο Πουλίδο είναι αυτή τη στιγμή με την Εθνική και σκέφτεται μόνο το Μουντιάλ».«Ο Πουλίδο έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του που είναι σε ισχύ έως το 2016», υποστήριξε ο Γκαρσία, ο οποίος, καταλήγοντας, έσπευσε να τονίσει πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να μιλήσουν πρώτα με την Τίγκρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου