Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Οι 300... του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Οι 300... του ΠΑΟΚ στη ΛεωφόροΣτη Λεωφόρο με τη συμπαράσταση 300 οπαδών του θα αγωνιστεί στην κυριακάτικη (4/5) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ, μετά από απόφαση της Αστυνομίας και την σύμφωνη γνώμη του Ανδριανού.


Συγκεκριμένα, ο Ανδριανός ζύγισε εκ νέου το δεδομένο της κοινής επιθυμίας των δυο ΠΑΕ για παρουσία οπαδών τους στα μεταξύ τους παιχνίδια, η Αστυνομία τσέκαρε το γήπεδο κι εν τέλει αποφασίστηκε να κάνουν μια προσπάθεια για μετακίνηση οπαδών, σ' ένα παιχνίδι που βεβαίως είνει υψηλής επικινδυνότητας και μάλιστα σ' ένα γήπεδο που δεν παρέχει το μάξιμουμ της ασφάλειας.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα παραλάβουν εισιτήρια για τη Θύρα 6, τα οποία θα τιμώνται 15 ευρώ. Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο στην απόφαση το γεγονός ότι πρόσφατα οι οργανωμένοι οπαδοί προχώρησαν σε μια κίνηση καλής θέλησης.
Οι μεν «πράσινοι» επισκέφθηκαν τους συλληφθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ στη ΓΑΔΑ και τους έδωσαν τρόφιμα, ενώ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωγση και τους ευχαρίστησαν λέγοντας πως «η Θύρα 13 φοράει παντελόνια».
Δεδομένο επίσης είναι ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε και η καλή σχέση των διοικήσεων των δύο ομάδων, κάτι που φάνηκε και από τους ανεγκαλισμούς Σαββίδη - Αλαφούζου στο ΟΑΚΑ, πριν από τη σέντρα του τελικού. Μάλιστα κατά πολλούς η όλη διαδικασία θα λειτουργήσει πιλοτικά, ώστε στο μέλλον να επανεξεταστεί το ενδεχόμενο μετακίνησεων των οπαδών.

Το ερώτημα που τίθεται είναι πως θα γίνει η μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών μετά τα όσα έγιναν στον ημιτελικό της Μεγάλης Τετάρτης (16/4) με τον Ολυμπιακό.