Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Διπλό χτύπημα του Ολυμπιακού!

Ετοιμος να φορέσει τα ερυθρόλευκα είναι ο Άλαν ΠουλίδοΕτοιμος να φορέσει τα ερυθρόλευκα από τη νέα σεζόν είναι ο Αλαν Πουλίδο με τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό να βρίσκονται πλέον σε τελικό στάδιο.
Οι πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα και τον 23χρονο Μεξικανό επιθετικό να ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του περνώντας τον Ατλαντικό και ερχόμενος στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού.


Ο Αλαν Πουλίδο που μένει το καλοκαίρι ελεύθερος, όπως άλλωστε δήλωσε και ο ίδιος σε μεξικανικά σάιτ θέλοντας να ξεκαθαρίσει το μπέρδεμα που υπήρχε με το συμβόλαιό του με την Τίγκρες, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους πρωταθλητές Ελλάδας δείχνοντας πως είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά της η Τίγκρες προσπαθεί με κάθε τρόπο να μπλοκάρει το deal του Πουλίδο με τον Ολυμπιακό επιδιώκοντας να πείσει τον Μεξικανό να υπογράψει νέο συμβόλαιο διοχετεύοντας στον Τύπο της χώρας πληροφορίες πως το υπάρχον συμβόλαιο του παίκτη τελειώνει τον Δεκέμβριο.«Κάτι ξέρω για τον Ολυμπιακό, κάτι φημολογείται αλλά θα περιμένουμε να δούμε τι συμβαίνει και μακάρι να γίνει» δήλωσε στη «Record» και πρόσθεσε: «Προφανώς και θα ήθελα να παίξω εκεί, είναι μια ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και αν θέλετε την αλήθεια, δεν θα ήταν καθόλου κακό. Θέλω να πάω στην Ευρώπη λόγω πολλών πραγμάτων. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, αλλά πολλά άλλα, όπως το όνειρό μου να πάω και να παίξω στην Ευρώπη».
Μάλιστα με νέες χθεσινές δηλώσεις του ο Πουλίδο τόνισε πως, αν δεν μπορούσε να βρει ομάδα που θα τον εξέφραζε στην Ευρώπη, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στην Τίγκρες, συμπληρώνοντας πως όλα είναι θέμα διαπραγματεύσεων. Πάντως με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί ο Πουλίδο βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και δύσκολα οι πιέσεις που δέχεται από την Τίγκρες θα αλλάξουν τις εξελίξεις.
Φουλάρει για Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης αποτελεί τον βασικό ελληνικό στόχο του Ολυμπιακού από το εξωτερικό, όπως άλλωστε έχουμε τονίσει από προχθές, με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν έτοιμοι να κάνουν την τελική τους κίνηση για να φέρουν τον νεαρό άσο και πάλι στην Ελλάδα. Η Καϊζερσλάουτερν στην οποία ανήκει δείχνει πως είναι έτοιμη να τον παραχωρήσει ενώ ο ίδιος είναι ιδιαίτερα θετικός στο να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Αυτό που δεν έγινε πριν από τρία χρόνια, όταν ο Φορτούνης έπαιζε στον Αστέρα και ήταν κοντά στον Ολυμπιακό, αναμένεται να γίνει αυτό το καλοκαίρι μιας και οι κινήσεις που χρειάζονται έχουν ήδη γίνει και το έδαφος αυτή τη φορά είναι πρόσφορο για τελική συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου