Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Αλεξανδρούπολη: Στα ίχνη του δολοφόνου του ζαχαροπλάστη

 troktiko






Μόνο με το όπλο του εγκλήματος και χωρίς τα χρήματα της αιματηρής ληστείας που βρέθηκαν πάνω στον 43χρονο Γεωργιανό συνεργό του, εξακολουθεί να διαφεύγει ο δολοφόνος του 63χρονου ιδιοκτήτη αλυσίδας ζαχαροπλαστείων που πυροβολήθηκε…


εν ψυχρώ στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης.
Τα στοιχεία του δράστη του εγκλήματος που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, ταυτοποιήθηκαν από το DNA σε μια από τις δυο κουκούλες τύπου full face και τα ρούχα που βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε δύο διαφορετικά σημεία σε κοντινή απόσταση από τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι Αλβανός, που έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ληστείες. 
Σε άλλο σημείο βρέθηκε ο χαρτοφύλακας του 63χρονου και το πιστόλι κρότου – αερίου που είχε εγκαταλείψει ο Γεωργιανός. Ο 43χρονος, ο οποίος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, είχε εντοπιστεί λίγο μετά τη δολοφονία κρυμμένος σε θαμνώδη περιοχή και είχε μαζί του τα 10.100 ευρώ που είχαν αρπάξει από τον 63χρονο. Μάλιστα, είχε αποφυλακιστεί μόλις στις 11 Απριλίου, αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης για διακεκριμένες κλοπές! 

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του και φυσικού αυτουργού της δολοφονίας συνεχίζονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου