Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Αγγελος στον Πλατανιά: «Αναλαμβάνω τον ΠΑΟΚ»

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Αγγελος στον Πλατανιά: «Αναλαμβάνω τον ΠΑΟΚ»










«Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ». Ποιος είπε αυτή την ατάκα και σε ποιον; Η απάντηση ακολουθεί ευθύς αμέσως.


Αυτή ήταν η ατάκα του Αγγελου Αναστασιάδη σύμφωνα με πληροφορίες του SentraGoal στους ανθρώπους του Πλατανιά με τους οποίους επικοινώνησε λίγο μετά τις 7:30 το απόγευμα της Κυριακής.
Ο Αναστασιάδης ήταν να απαντήσει χθες στους ανθρώπους του Πλατανιά. Εν τέλει το έκανε σήμερα και τους ενημέρωσε πως αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ, αφού τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν.

Την επιστροφή του Αγγελου Αναστασιάδη στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επί της ουσίας και η σύζυγος του Μακεδόνα προπονητή, Βιβή στο προφίλ της στο Facebook.Το επιβεβαίωσε και η γυναίκα του Αναστασιάδη
Η σύζυγός του Αγγελου, Βιβή έγραψε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook: «Η λογική λέει όχι και η καρδιά λέει ναι. Ελπίζω να έχει δίκιο η καρδιά».
Όπως είναι φυσικό κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση υπάρχουν δεκάδες σχόλια των φίλων του ΠΑΟΚ, που πανηγυρίζουν για την επιστροφή του Άγγελου στην Τούμπα, ενώ εκατοντάδες είναι και τα Like.
Σχεδόν τα βρήκαν
Μετά από δέκα χρόνια ο Αγγελος Αναστασιάδης φαίνεται να επιστρέφει στην Τούμπα, καθώς ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον Ιβάν Σαββίδη και όλα συνομολογούν σε ταύτιση απόψεων, αν όχι κατ' αρχήν συμφωνία.
Ο Αναστασιάδης βρέθηκε στο «Μακεδονία Παλλάς» και μίλησε με τον Σαββίδη για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ, όπου βρισκόταν το 2004. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία ανάμεσα στους δυο άνδρες.
Ο «Αγγελος» ανέλυσε στον Ιβάν τα «πιστεύω» του και τον τρόπο με τον οποίο θέλει να λειτουργεί η ομάδα επί ημερών του. Ο Σαββίδης, από την πλευρά του, ανέλυσε τη δική του φιλοσοφία και τα «θέλω» από τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και απ' ό,τι φαίνεται, υπάρχει συμφωνία.
Και αυτό γιατί στην κουβέντα των δυο ανδρών δεν υπήρξε κανένα ούτε με την διάρκεια του συμβολαίου ούτε με το οικονομικό ζήτημα. Ο Αναστασιάδης, άλλωστε, δεν στάθηκε εκεί και έδειξε για άλλη μία φορά πως δεν είναι ο στυγνός επαγγελματίας που θα βάλει ως πρωταρχικό θέμα το χρηματικό.
Τόσο ο Σαββίδης όσο ο Αναστασιάδης ζήτησαν χρόνο ο ένας με τον άλλον, για να επικοινωνήσουν και να συζητήσουν με τους συνεργάτες τους εκατέρωθεν. Και απ' ό,τι φαίνεται, είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση της συμφωνίας.
Θυμίζουμε πως ο τελευταίος αποχώρησε το 2004 από τον ΠΑΟΚ και από τότε ανέλαβε ως το 2011 την Εθνική Κύπρου. Δούλεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα και στον Πλατανιά μετά την Εθνική Κύπρου ενώ με τον "Δικέφαλο" κατάκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 2003 στον τελικό (1-0) της Τούμπας απέναντι στον Αρη.
Παίζει και επιστροφή Γκαρσία
Στην κουβέντα Ιβάν-Αγγελου έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία ως βοηθός προπονητή.
Οι δυο άνδρες έδειξαν να θέλουν επιστροφή του Ουρουγουανού στην Τούμπα. Και πλέον απομένει επαφή με τον Γκαρσία έτσι ώστε να γίνουν γνωστές οι προθέσεις του, για το αν θα δεχτεί μία τέτοια συνεργασία. Να σημειώσουμε ότι ο Γκαρσία, έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του, να ξεκινήσει καριέρα ως προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου