Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Χειρονομία... και συγγνώμη από Σαλπιγγίδη!


Χειρονομία... και συγγνώμη από Σαλπιγγίδη!










Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ζήτησε συγγνώμη για την άσεμνη χειρονομία που έκανε προς τον κόσμο, εξερχόμενος από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ.


Ο διεθνής επιθετικός αναγνώρισε το λάθος του, ξεκαθαρίζοντας ότι η χειρονομία (ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο) απευθύνονταν προς ένα μεμονωμένο φίλαθλο που τον έβριζε χυδαία. Η αντίδραση του «Σάλπι» έκανε έξαλλο αρκετό κόσμο που ήταν στα επίσημα, ο οποίος τον περίμενε έξω από το γήπεδο μετά το τέλος της αναμέτρησης, εκεί όπου τελικά παρενέβη ο Ζήσης Βρύζας.
«Σε όλη μου την πορεία στο ποδόσφαιρο δεν έχω αντιδράσει σε ότι κι αν ακούω από την κερκίδα, ακριβώς από σεβασμό στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Η σημερινή μου αντίδραση πάνω στην ένταση ενός παιχνιδιού ήταν απέναντι σε κάποιον μεμονωμένο φίλαθλο που με έβριζε χυδαία, παρόλα αυτά αναγνωρίζω ότι και αυτό ήταν λάθος και ζητώ συγγνώμη από όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους», αναφέρει η δήλωση του Σαλπιγγίδη στο επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης προχώρησε σε μια κίνηση που δεν μας έχει συνηθίσει. Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ εξερχόμενος από τον αγωνιστικό χώρο μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό και κατευθυνόμενος προς την φυσούνα άκουσε διάφορα από καμιά 15αριά οπαδούς που βρέθηκαν στην Τούμπα κι όπως καταγγέλουν τους έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο!Τι είχε προηγηθεί
Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν, ένας οπαδός τον έβρισε άσχημα και του είπε να βγάλει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να βάλει αυτή του Παναθηναϊκού. Ετσι λοιπόν, σύμφωνα με τους οπαδούς, καθώς οι πληροφορίες ανέφεραν αρχικά ότι ο «Σάλπι» το αρνούνταν (σ.σ. κάτι που προφανώς δεν ισχύει μετά και τη δήλωση συγγνώμης), έκανε την χειρονομία και τους εξόργισε.
Οι οπαδοί έβραζαν και είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο, περιμένοντας τον Σάλπι για εξηγήσεις. Κάτι τέτοιο όμως δύσκολα θα γινόταν μιας και οι παίκτες μετά το τέλος του αγώνα έκαναν ντους και ανέβηκαν στον τρίτο όροφο της Τούμπας, εκεί που τους περίμενε ο μεγαλομέτοχος του «δικέφαλου», Ιβάν Σαββίδης για να τους παρεθέσει δείπνο.
Ο Ζήσης Βρύζας αποφάσισε να κατέβει και να μιλήσει με τους οπαδούς για το συμβάν, παίζοντας τον ρόλο του πυροσβέστη.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μιλώντας στους οπαδούς τους είπε να μην δώσουν συνέχεια στο θέμα και να μπουν στη θέση του Σάλπι. «Καταλαβαίνω τα νεύρα του. Εχει περάσει πολλά όλον αυτόν τον καιρό. Εφτασε σε μια κακή ψυχολογική κατάσταση και ξεπέρασε τα όρια. Κι εσείς το έχετε κάνει στο παρελθόν και με την τελευταία σας επίσκεψη στην προπόνηση...» τους είπε μεταξύ άλλων.

Κάποιοι οπαδοί έδειξαν να ρίχνουν νερό στο κρασί τους, ωστόσο, κάποιοι άλλοι έλεγαν ότι δεν θα φύγουν κι αν χρειαστεί θα τον περιμένουν ως το πρωί για να του ζητήσουν εξηγήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου