Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

«Κάτσουρ» για Μανιάτη: «Εκανα λάθος, έχω ευθύνη»

«Κάτσουρ» για Μανιάτη: «Εκανα λάθος, έχω ευθύνη»Ένα τέλος στην κόντρα του με τον Γιάννη Μανιάτη προς όφελος κυρίως της Εθνικής εν όψει Mundial προσπάθησε να βάλει με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΠΟ ο Κώστας Κατσουράνης.


Ο «Κάτσουρ» με το τέλος του γεύματος το βράδυ της Πέμπτης (22/5) σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης μίλησε στην κάμερα της ομοσπονδίας και παραδέχθηκε πως έκανε λάθος. Επεσήμανε ότι έχει μεγάλη ευθύνη και έσπευσε να αναφερθεί και στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής.
«Μιλήσαμε πάρα πολύ γι΄αυτό. Θεωρώ ότι έγινε ένα λάθος, από όλους μας, εγώ ως ένας από τους αρχηγούς της Εθνικής, σαν δεύτερος αρχηγός της Εθνικής ή τέλος πάντων ένας από τους δύο παλιούς της ομάδας, που είμαστε εδώ από το 2004, θεωρώ ότι έχω μεγάλη ευθύνη, έκανα λάθος, το εξήγησα στον Γιάννη πάρα πολλές φορές και νομίζω το κατάλαβε και συνεχίζουμε όπως πρέπει να συνεχίσουμε», τόνισε ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος συνέχισε: «Να είμαστε όλοι μαζί, στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν. Κάποιες στιγμές χάνεις τον έλεγχο και θεωρώ ότι όλα αυτά τα χρόνια, από το 2003 που έχω κάνει ντεμπούτο στην Εθνική, ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει κι αυτό οπότε θα συνεχίσουμε όπως ήμασταν πριν κι όπως ήμασταν πάντα, σχεδόν».
Τέλος αναφέρθηκε στη πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας για την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Νιώθω χαρά είναι η πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε και είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι. Και θα δούμε που θα μας οδηγήσει. Θα κάνουμε όλα αυτά που κάνουμε τα τελευταία δέκα δώδεκα χρόνια, θα τα δώσουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όλη την ψυχή μας θα την καταθέσουμε, και νομίζω ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι κι αυτό είναι το μήνυμα που έτσι κι αλλιώς έχει περάσει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στην Βραζιλία», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου