Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Απίστευτο! Γερμανός πήγε για… διακοπές στη Κύπρο με 7.000 χάπια έκσταση

 troktiko







Πάφος: Πέραν των 7.000 χαπιών έκσταση εντοπίστηκαν στις αποσκευές 64χρονου Γερμανού που έφτασε τις πρώτες πρωινές ώρες στο αεροδρόμιο Πάφου από τις Βρυξέλλλες. 


Ο 64χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία, ωστόσο μέχρι στιγμής αρνείται να συνεργαστεί με τις Αρχές και δεν αποκαλύπτει τους συνεργάτες του. Σύμφωνα με τον Υποδιοικητή της ΥΚΑΝ, Στέλιο Σεργίδη πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα κατάσχεσης χαπιών εκσταση στην Κύπρο. 
Η σύλληψη κατέστη δυνατή ύστερα από πληροφορία που κατείχε η ΥΚΑΝ ότι συγκεκριμένο άτομο το οποίο θα ταξίδευε στην Κύπρο από τις Βρυξέλες θα εισήγαγε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, όπως διαβάζουμε στο cytoday.eu. 
Αφού εντοπίστηκε το συγκεκριμένο άτομο που αφίχθη στο αεροδρόμιο Πάφου, σε συνεργασία με τους τελωνειακούς λειτουργούς, ελέγχθηκε η αποσκευή του με ακτινοδιαγνωστικό έλεγχο και εντοπίστηκε στο εσωτερικό μέρος της αποσκευής, συσκευασία η οποία περιείχε πέραν των 7000 χάπια τύπου έκσταση με το λογότυπο «power on/off». 

Εναντίον του υπόπτου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου