Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Ο Αστέρας είναι εδώ!

Ο Αστέρας είναι εδώ! (vds+pics)Η υπέρβαση δεν ήρθε για τον ένα, αλλά η επιβίωση για τον άλλο. Ο Αστέρας νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στην Τρίπολη, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση, μπαίνοντας για τα καλά στη διεκδίκηση μέχρι και της πρωτιάς. Οσο για τους Περιστεριώτες, όχι μόνο δεν ήρθε η νίκη που ήθελαν για να εδραιωθούν στην κορυφή, αλλά έχασαν πολύτιμο έδαφος.


Η κεφαλιά-γκολ του Μπαράλες στο 67' ήταν αυτή που έκρινε την αναμέτρηση, με τους Αρκάδες να είναι η ομάδα που, μετά το πρώτο δεκάλεπτο που ο Ατρόμητος ήταν επιθετικός, είχε τα ηνία και τις περισσότερες επιθετικές βλέψεις. Συνολικά το ματς είχε λίγες ευκαιρίες, με τον Ατρόμητο να έχει τη μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 90'+5' με τον Παπαδόπουλο.
Ισορροπημένη εικόνα

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς είχε κακή ποιότητα. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να απειλήσει με δύο μακρινά σουτ των Μπάλλα (59') και Ούμπιντες (62'), για να αξιοποιήσει την αστάθεια του Ερνάντεζ, πριν έρθει το γκολ του Μπαράλες στο 67', από την εκτέλεση φάουλ του Ουσέρο.Ο Ατρόμητος απείλησε στο 5' με το άστοχο πλασέ του Ούμπιντες, πριν ο Αστέρας πάρει την πρωτοβουλία και χάσει ευκαιρίες με τους Καράσκο και Ντε Μπλάσις που μπερδεύτηκαν στο 8' και τον Καράσκο στο 8' και στο 33'. Οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή μπάλας, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν εκ νέου, αν και συχνά-πυκνά έφταναν στην περιοχή του Αστέρα.

ΣΚΟΡΕΡ:
 67' ΜπαράλεςΣτη συνέχεια, ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά εκτός από την τελευταία φάση του Παπαδόπουλου απείλησε μόνο στο 90'+1' με τον Καραμάνο, την ώρα που ο Αστέρας είχε μια άστοχη κεφαλιά του Κουρμπέλη στο 75'. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Εντό με 2η κίτρινη (ηθελημένη, καθώς είχε συμπληρώσει 13).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90'+3' Εντό (2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 55' Ντε Μπλάσις, 63' Εντό - 71' Λαζαρίδης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Εντό, Ουσέρο, Μουνάφο (64' Βάλντο), Καράσκο (73' Κουρμπέλης), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Νάστος (41' Φυτανίδης), Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος (64' Γκαρσία), Μπάλας, Φάμπιο, Μπρίτο (73' Παπαδόπουλος), Ούμπιντες, Καραμάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου