Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ανοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του «Κάρα»!

Ανοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του «Κάρα»!Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Φούλαμ, με τον αγγλικό σύλλογο να το επιβεβαιώνει αυτό επίσημα. Έτσι, ο δρόμος είναι ανοιχτός ώστε ο 37χρονος μέσος να επιστρέψει ξανά στον Παναθηναϊκό.


Η Φούλαμ, με επίσημη ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι και μέσα σε αυτούς είναι και ο αρχηγός της Εθνικής, ο οποίος μένει ελεύθερος.
«Ο αειθαλής Καραγκούνης απολάμβανε μια θαυμάσια σχέση με τους πιστούς οπαδούς της Φούλαμ, παίζοντας με εξαιρετικό πάθος σε κάθε μια από τις 47 εμφανίσεις του», αναφέρει το σχετικό απόσπασμα στην ανακοίνωση της Φούλαμ.

Ο Νίκος Νταμπίζας είπε χθες (22/5) στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ότι ο Καραγκούνης αποτελεί κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα κι ότι ανεξάρτητα από την ηλικία του «το όραμα που έχουμε για τον Παναθηναϊκό δεν έχει ηλικία».Ο Καραγκούνης ήταν παίκτης της Φούλαμ τις τελευταίες δυο σεζόν. Πέρσι ο Έλληνας μέσος είχε κάνει 29 εμφανίσεις με την αγγλική ομάδα και είχε σκοράρει δυο γκολ, ενώ φέτος έκανε 19 εμφανίσεις και σκόραρε ένα γκολ.

Βέβαια, την ερχόμενη σεζόν, ο «Κάρα» θα βαδίζει στα 38 και δεδομένα δεν θα μπορεί να βοηθήσει όπως παλιά το «τριφύλλι» στο αγωνιστικό κομμάτι, ωστόσο, η ηγετική του μορφή στα αποδυτήρια θα είναι αναμφισβήτητα καθολικής αποδοχής και θα εμπνεύσει τη νέα φουρνιά των παικτών που έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου