Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Αυτός είναι ο πιο τυχερός/ άτυχος άνθρωπος του κόσμου (video) Φρέιν Σελάκ: Ξεγελάει τον Χάρο 50 χρόνια


Τον λένε Φρέιν Σελάκ, είναι από την Κροατία και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, μάλλον δεν υπάρχει πιο τυχερός/ άτυχος άνθρωπος στον πλανήτη.



Η «ρωσική ρουλέτα» με το Χάρο ξεκίνησε για τον Σελάκ το 1962, που κατάφερε να γλιτώσει από πτώση τρένου σε ποτάμι, σπάζοντας μόνο το χέρι του. Την επόμενη χρονιά, κατά την πρώτη –και τελευταία- πτήση του με αεροπλάνο ήταν ακόμα πιο τυχερός.
Έσβησαν και οι δύο κινητήρες του αεροπλάνου και πριν πέσει, άνοιξε η πόρτα κινδύνου και τον «ρούφηξε» έξω από το αεροπλάνο. Ο Σελάκ κατέληξε σε αχυρόμπαλες ενώ το αεροπλάνο έπεσε και σκοτώθηκαν και οι 19 επιβάτες.
Μετά ως επιβάτης λεωφορείου που έπεσε από γέφυρα στο ποτάμι και πάλι την γλίτωσε ενώ σε δύο πυρκαγιές στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, κατάφερε επίσης να επιβιώσει. Το καλύτερο είναι το 1995, που σε μετωπική σύγκρουση με φορτηγό των Ην. Εθνών, το αυτοκίνητό του έπεσε σε γκρεμό 300 μέτρων αλλά αυτός πρόλαβε να πεταχτεί έξω και να πιαστεί από ένα δέντρο.
Και η τύχη δεν είχε τέλος. Το 2003 κέρδισε 800.000 ευρώ στο τζόκερ, όταν ήταν ήδη 73 ετών ενώ την ίδια χρονιά παντρεύτηκε για 5η φορά. Ο Σελάκ ζει ακόμα και είναι 84 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου