Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Η Βίσση, το... κάλεσμα και ο ύμνος!

Η γνωστή για τα παναθηναϊκά της αισθήματα τραγουδίστρια απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο των “πρασίνων”, έτσι ώστε να στηρίξει τη αυριανή συναυλία και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, τραγουδώντας τον ύμνο της ομάδας!

Συνέντευξη Τύπου για τη συναυλία που θα γίνει την Παρασκευή στο κλειστό του ΟΑΚΑ και έχει ως σκοπό την ενίσχυση των τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού παραχώρησε η Άννα Βίσση.
 
Η απόλυτη σταρ του ελληνικού τραγουδιού, μαζί με τη διοίκηση του «τριφυλλιού» και τις πρωταθλήτριες Ελλάδας του βόλεϊ, κάλεσε όλους τους φίλους της ομάδας να βρεθούν το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ για τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει.


 
Το λόγο αρχικά πήρε ο γνωστός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ήταν και ο συντονιστής: «Θα βρισκόμαστε πάντα και θα στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό, όπως κάνουμε σήμερα. Μιλάω εκ μέρος των φιλάθλων. Θα θέλαμε να εχαριστήσουμε την Άννα για τη συναυλία που θα δώσει. Είμαι φίλαθλος-οπαδός, αλλά με τη λογική του υγιούς φιλάθλου, όχι του χούλιγκαν. Θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος του», ανέφερε.
 
Ακολούθησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Ρισβάς: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, στον απλό φίλαθλο, τον αγνό οπαδό. Εμείς, η διοίκηση, πιστεύουμε στο δόγμα όπως ο ο Παναθηναϊκός Γεμίστε ανήκει στον λαό. Αν κι εσείς θέλετε ο Ερασιτέχνης να είναι οικονομικά ανεξάρτητος αποδείξτε το τώρα. Ελάτε μαζικά στη συναυλία. Σε ημέρες που ο σύλλογός μας απαξιώνεται, χαρακτηρίζεται στοχευμένος, σε ημέρες ζοφερές για την ιστορία του, ελάτε να διαδηλώσετε την αγάπη σας. Ο Παναθηναϊκός της καρδιάς μας είναι εδώ, ο Παναθηναϊκός στηρίζεται στο λαό του. Σας θέλουμε όλους κοντά μας».
 


Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η αυριανή... πρωταγωνίστρια: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση, δεν είναι δική μου η συναυλία, αλλά του Παναθηναϊκού. Αγαπώ αθλητισμό, κάνω αθλητισμό, ξέρω πόσο σημαντικό είναι να σε στηρίζουν, να βοηθιέσαι στα οράματά σου. Είμαι φίλαθλος, αλλά έχω τις αδυναμίες μου. Είμαι γνωστή Παναθηναϊκός, ας μου το συγχωρέσουν οι άλλες ομάδες. Αυτή η συναυλία ξεκινάει από τα παιδιά, τον Ερασιτέχνη. Πάμε να τα βοηθήσουμε να γίνουν πρωταθλητές, πρότυπα. Για αυτό τραγουδάω, σε αυτό ελπίζω, σας καλούμε όλους μαζικά. Θα είναι υπέροχη συναυλία με πολλές εκπλήξεις, είναι τιμή μου που συμμετέχω», τόνισε η Άννα Βίσση.
 
Από την πλευρά της, η αρχηγός της πρωταθλήτριας ομάδας βόλεϊ γυναικών, Ξανθή Μυλωνά, είπε: «Ελάτε όλοι στη συναυλία, σας χρειαζόμαστε, σας θέλουμε! Ελάτε να σηκώσουμε ψηλά το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα».
 
Ακολούθως, ο πρόεδρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Πράξις», Αντύπας Τζανέτος ανέφερε: «Από τη δική μας πλευρά, συνδιοργανώνουμε μέσα στο 2011 την ενημερωτική καμπάνια κατά του AIDS. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τον πρόεδρό του, που θέλησαν να συνδυάσουν αυτή τη συναυλία με την ενημέρωση κατά του ιού».
 
Τέλος ο εκπρόσωπος της HTC, Δημήτρης Βάφης επεσήμανε: «Θα ήθελα να σας καλωσορίσω. Εμείς στεκόμαστε πίσω από τη μουσική, αλλά και πίσω από τον αθλητισμό και τον Παναθηναϊκό. Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ, ανάμεσα σε τόσο σημαντικούς ανθρώπους. Ο ερασιτεχνικός αθλητικός αιμοδοτεί τα σωματεία. Θα ήθελα να παρακαλέσω όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στη συναυλία».Η συνέντευξη Τύπου ολοκληρώθηκε με την Άννα Βίσση να τραγουδάει τον ύμνο του Παναθηναϊκού και να καταχειροκροτείται από τους παρευρισκόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου