Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

«Πρωταπριλιάτικη φάρσα!»τα περι πώλησης Πανθρακικού

«Πρωταπριλιάτικη φάρσα!»
Ο γενικός διευθυντής της Πανθρακικού, Χαράλαμπος Κυρίδης, χαρακτηρίζει ως κακόγουστο αστείο τις πληροφορίες που ήθελαν την τουρκική εταιρία “Ulker” να ενδιαφέρεται για την εξαγορά της θρακικής ομάδας.
Το θέμα προέκυψε μετά την αποκάλυψη αθλητικής ιστοσελίδας για το ενδιαφέρον της τουρκικής εταιρίας κολοσσού “Ulker”(είναι μέγας χορηγός της μπασκετικής Φενέρμπαχτσέ), να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εξαγοράζοντας τις μετοχές του Πανθρακικού. Μάλιστα, η είδηση προκάλεσε την ευαισθητοποίηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ και πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή, Γιώργου Ανατολάκη, ο οποίος κατέθεσε σήμερα επερώτηση στη Βουλή σχετικά με την μεταπώληση της ομάδας της Κομοτηνής σε Τούρκους επιχειρηματίες σε μία περιοχή που έχει έντονο μειονοτικό στοιχείο...
«Πήρε διαστάσεις το αστείο!»
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με την ΠΑΕ Πανθρακικός και συγκεκριμένα με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Χάραλαμπο Κυρλίδη, ο οποίος – ούτε λίγο, ούτε πολύ – διέψευσε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πώλησης της ομάδας: «Το δημοσίευμα είναι παντελώς ανυπόστατο. Η όλη φημολογία άρχισε μετά από ένα πρωτοσέλιδο μίας τοπικής εφημερίδας, ανήμερα της 1ης Απριλίου. Ήταν μία κακόγουστη φάρσα, η οποία πήρε μεγάλες διαστάσεις μας έβγαλε όλους από τα ρούχα μας! Λίγο το γεγονός ότι η ομάδα δεν μπόρεσε να πετύχει τον στόχο της επιστροφής στην Superleague, λίγο το έντονο μουσουλμανικό στοιχείο της πόλης και λίγο η ανάγκη να πουληθούν περισσότερα φύλλα και λίγο οι ψίθυροι και οι φήμες που πολλές φορές μετατρέπονται σε πληροφορίες, μας έφεραν σε αυτό το αποτέλεσμα.», μας είπε αρχικά ο γενικός διευθυντής του Πανθρακικού και συνέχισε:
«Καμία επαφή με Τούρκους!»
«Ο σύλλογος δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα και δεν έχει δεχθεί καμία κρούση από τουρκική εταιρία ή από Τούρκους επιχειρηματίες... Η διοίκηση δεν σκοπεύει να παραιτηθεί ούτε να αποχωρήσει από τον έλεγχο της εταιρίας. Στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα της Football League (σ.σ.: βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας) και από 'κει και πέρα να περιμένει να δει τι θα γίνει με τις αδειοδοτήσεις για τη συμμετοχή στην Superleague», κατέληξε ο κ. Κυρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου