Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Πρόβλημα με Ζιλμπέρτο στον ΠΑΟ

troktiko    Πρόβλημα με Ζιλμπέρτο στον ΠΑΟ
Σ … την τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του τελευταίου παιχνιδιού της σεζόν στον Βόλο που θα κρίνει την διαφορά που θα έχει από τους υπόλοιπους διώκτες του το «τριφύλλι» στα play off.
Νέος απών ο Ζιλμπέρτο την ώρα που επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό ο Σαριέγκι. Ατομικά προπονήθηκαν οι Μαρίνος και Γκοβού.
Ο Έλληνας μέσος έχει σύσπαση στον δεξιό δικέφαλο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, αφού εάν δεν προπονηθεί ούτε αύριο με την υπόλοιπη ομάδα, δύσκολα ο Φερέιρα θα τον χρησιμοποιήσει μια και ο Πορτογάλος θέλει οι παίκτες του να είναι έτοιμοι 100%, με τον Μαρίνο να μην έχει συμμετάσχει καθόλου στην ως τώρα προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής στον Βόλο.
Ο Γάλλος ταλαιπωρούνταν από μια ίωση και στην προπόνηση της Τετάρτης προπονήθηκε ατομικά, ενώ ο Βραζιλιάνος έκανε το ίδιο μια και είχε ενοχλήσεις στην δεξιά ποδοκνημική. Οι Πετρόπουλος και Σπυρόπουλος συνέχισαν την θεραπεία τους αφού αμφότεροι, λόγω τραυματισμού, θα απουσιάσουν από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Σαριέγκι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο και προπονήθηκε κανονικά.
Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε 4 μικρές εστίες, ακολούθως έκαναν ταχύτητες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα παίζοντας δίτερμα με περιορισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου