Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Άρωμα από μπέικον!




Όλοι μας αγαπάμε το μπέικον και λατρεύουμε τη μοναδική γεύση του. Με αυτή τη λογική δημιουργήθηκε το άρωμα «Fargginay Bacōn» με σκοπό να γίνει το καλύτερο άρωμα στον κόσμο! To «Fargginay Bacōn» δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας 11 δημοφιλή αιθέρια έλαια και μια ελαφρά δόση μπέικον και είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά.

Αυτή η εκκεντρική κολόνια υποτίθεται ότι αποτελεί επανακάλυψη της χαμένης μυστικής συνταγής του John Fargginay, ενος χασάπη απο το Παρίσι, ο οποίος στις αρχές του 20ου αιώνα, βρήκε τον τρόπο να ανυψώνει τη διάθεση των πελατών του χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό μπέικον με αιθέρια έλαια και βότανα. Δυστυχώς, η αρχική συνταγή χάθηκε κατά τη διάρκεια μιας πυρκαγιάς το 1924, αλλά ο John Laydon, σημερινός ιδιοκτήτης του Fargginay, έχει προσπαθήσει να αναδημιουργήσει τις μυρωδιές και τα αρώματα με βάση το μπέικον.
Δεν ξέρω τι επίδραση θα έχει η κολόνια στους ανθρώπους, πάντως σίγουρα θα τραβήξει κοντά σας τα πεινασμένα αδέσποτα! Και επειδή ξέρω ότι ορισμένοι θα ρωτήσετε, η κολόνια κοστίζει 36 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου