Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Προβλημάτων... συνέχεια στον ΠΑΟΚ


 

Δύο επιπλέον προβλήματα προστέθηκαν στα ήδη πολλά υπάρχοντα του Μάκη Χάβου, εν όψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή.
 

Ο Έλληνας τεχνικός έμαθε με μεγάλη απογοήτευση πως οριστικοποιήθηκε η απουσία του Στέλιου Μαλεζά στο ντέρμπι με τον “Γηραιό”.
 
Ο διεθνής αμυντικός αποχώρησε τραυματίας από τη χτεσινή προπόνηση και οι εξετάσεις έδειξαν θλάση στον προσαγωγό, πρώτου βαθμού. Αυτό σημαίνει ότι θα λείψει για τουλάχιστον 15 μέρες και χάνει τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής περιόδου.
 
Έτσι, ο μοναδικός καθαρόαιμος κεντρικός αμυντικός που έχει απομείνει είναι ο Τσιρίλο, αφού από τον αγώνα με τον Ηρακλή θα απουσιάσουν και οι Σαβίνι και Κοντρέρας. Ο Ιταλός αναμένεται να κάνει δίδυμο με έναν εκ των Σνάουτσνερ ή Μπαλάφα που έχουν ξαναδοκιμαστεί σε θέση στόπερ.
 
 
Από εκεί και κάτω στην σημερινή προπόνηση το νέο πρόβλημα που προέκυψε ακούει στο όνομα Βλάνταν Ιβιτς. Ο Σέρβος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πέλμα και ακολούθησε θεραπεία, προκειμένου να μην επιβαρύνει την κατάστασή του.
 
Από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό, αλλά θα περιμένουν την προπόνηση του Σαββάτου για να υπάρξει ασφαλές συμπέρασμα για την κατάσταση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου