Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Αλλαγή στις ημερομηνίες του final 4 θέλει η Μακάμπι

  troktiko   euroleague7 425x287 Αλλαγή στις ημερομηνίες του final 4 θέλει η ΜακάμπιΟι Ισραηλινοί ζήτησαν, σε περίπτωση που προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης, την αλλαγή της 8ης Μαΐου, καθώς είναι ημέρα μνήμης για τους στρατιώτες της πατρίδας τους.
Έτσι λοιπόν, πριν το τέλος της εβδομάδας θα γίνει γνωστή η απόφαση της Ευρωλίγκα, μετά το αίτημα της Μακάμπι για μετάθεση των ημερομηνιών του φάιναλ φορ…


«Η Ευρωλίγκα έλαβε έχει λάβει από τη διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ έγγραφα που επισημαίνουν τη στάση του συλλόγου για τη συμμετοχή της ομάδας στο final 4. Η Μακάμπι έχει εκφράσει την ανησυχία της για την ημερομηνία της τελικής φάσης, καθώς συμπίπτει με το `Yom Hazikaron’ (την ημέρα μνήμης για τους πεσόντες στρατιώτες και τα θύματα τρομοκρατικών ενεργειών), μία ημέρα όπου ο νόμος στο Ισραήλ δεν επιτρέπει τη συμμετοχή σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.
Η Ευρωλίγκα αξιολογεί την κατάσταση και τις πιθανές επιδράσεις σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, μεταξύ των οποίων οι τηλεοπτικοί σταθμοί, οι συμμετέχουσες ομάδες, οι διοργανωτές, οι φίλαθλοι και οι χορηγοί. Η Ευρωλίγκα θέλει να ολοκληρώσει την αξιολόγηση της υπόθεσης και να εκδώσει μία απόφαση μέχρι το τέλος της εβδομάδας, λαμβάνοντας υπόψη πως θα θέσει σε προτεραιότητα τι είναι καλύτερο για τη διοργάνωση και τους συλλόγους συνολικά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου