Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Σε καλό δρόμο NOVA και Ολυμπιακός


Σε καλό δρόμο NOVA και Ολυμπιακός

Σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης βρίσκεται ο Ολυμπιακός και οι συζητήσεις με τη NOVA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας την επόμενη χρονιά συνεχίζονται και βρίσκονται μάλιστα σε πολύ καλό δρόμο.
Εντείνονται οι επαφές NOVA και Ολυμπιακού

Σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης βρίσκεται ο Ολυμπιακός και οι συζητήσεις με τη NOVA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας την επόμενη χρονιά συνεχίζονται και βρίσκονται μάλιστα σε πολύ καλό δρόμο. Στο παιχνίδι θυμίζουμε παραμείνει το Conn-X, ωστόσο φαίνεται ότι η διοίκηση των πρωταθλητών θέλει να επιτύχει συμφωνία με τη NOVA βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στη διατήρηση της συμφωνίας που υπάρχει ανάμεσα στη συνδρομητική τηλεόραση και τη Σούπερ Λίγκα.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πρόεδρος του συνεταιρισμού των ομάδων και θέλει και αυτός να διατηρηθεί η συμφωνία που αποφέρει αρκετά έσοδα στις ΠΑΕ. Ο Ολυμπιακός θέλει από τη NOVA κάτι παραπάνω από όσα έπαιρνε από την ΕΡΤ (πάνω από 10 εκατ. ευρώ), ποσά τα οποία δεν μπορεί να ακολουθήσει ούτε κατά διάνυα η κρατική τηλεόραση. Υπολογίσιμος αντίπαλος, πάντως, παραμένει το Conn-X που δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Όπως δείχνουν τα πράγματα, πάντως, αυτή τη στιγμή η NOVA έχει το πάνω χέρι και ο Ολυμπιακός τη διάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου