Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Η «κυρία» κι η… κηδεία!


Η «κυρία» κι η… κηδεία! 
Στην… κατοικία της Football League συνόδεψε η ΑΕΚ τη Λάρισα!

Πιστή στην υπόσχεση πως θα είναι… κυρία μετά το «Καραϊσκάκη», η «Ένωση» επικράτησε 3-2 στο «AEL FC ARENA» και αποχαιρέτησε -όπως και η υπόλοιπη Σούπερ Λίγκα- τους «βυσσινί» μετά από πέντε χρόνια (και για τρίτη φορά στην ιστορία τους).

Ευκολότερη απ’ όσο δείχνει το σκορ η επικράτηση των «κιτρινόμαυρων», που προηγούνταν ήδη 3-0 (2’ Μανωλάς, 5’, 18’ Λαγός) μέχρι το εικοσάλεπτο.

  Ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε ο Ντίνο Ντρπιτς, που αντικατέστησε στο 78' τον Μανωλά (έπειτα από ένα χτύπημα που δέχθηκε εκείνος στο πρόσωπο).

Πώς έπαιξε

Με εκπλήξεις στην ενδεκάδα (Έντερ, Μπαχά), αλλά και στον πάγκο (για πρώτη φορά εκεί ο Ντίνο Ντρπιτς) παρέταξε την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιανός άφησε εκτός βασικού σχήματος τους Μπλάνκο και Μίτσελ και διατηρώντας τη διάταξη του 4-4-2 (στην ευθεία και όχι με ρόμβο) εκείνο διαμορφώθηκε ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια ο Σάχα και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καράμπελας, Νασούτι, Μανωλάς και Γεωργέας. Στα χαφ βρέθηκαν οι Ντιόπ-Καφές, στα πλάγια οι Λαγός (αριστερά), Έντερ (δεξιά) και δίδυμο στην επίθεση ήταν οι Λυμπερόπουλος-Μπαχά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου