Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Το κρίσιμο ΔΣ των τελευταίων χρόνων

troktiko    Το κρίσιμο ΔΣ των τελευταίων χρόνων
Σε λίγη ώρα το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, όπου θα αποφασιστεί αν θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και ανάλογα θα … γίνουν τα πλάνα της επόμενης σεζόν.
16.05: Παρόντες και οι: Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, Ιάκωβος Γεωργάνας
16:03 Στα γραφεία της ΠΑΕ και οι Αδαμάντιος και Λεωνίδας Πολέμης.
16:01 Έφτασε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

16:00 Καταφθάνει στα γραφεία και ο Παναγιώτης Δάβαρης.
15:56 Έφτασαν οι Βαγγέλης Σαμαράς, Μίμης Δομάζος και Αντώνης Αντωνιάδης.
15:52 Καταφθάνει και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος
15:50 Στα γραφεία της ΠΑΕ βρίσκονται πλέον και οι Μάνος Μαυροκουκουλάκης και Μαρία Λομβάρδου
15:40 Έφτασε και ο Αργύρης Μήτσου.
Γόντικας και Βεκρής έχουν ήδη φτάσει στο χώρο.
Η ατζέντα
Τι μέλλει γενέσθαι στη συνέχεια θα μάθουν, όπως όλα δείχνουν, σήμερα οι φίλοι του Παναθηναϊκού, αφού αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο των μετόχων. Ο Δημήτρης Γόντικας θα παρουσιάσει δύο βασικά πλάνα για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ένα για ποσό ύψους 15 εκατομμυρίων και ένα ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ διατηρεί σε εφεδρεία κι άλλη μία πρόταση, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία για τα δύο προηγούμενα. Σε όλες τις προτάσεις του, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ συμπεριλαμβάνει πωλήσεις παικτών και «σφιχτή» οικονομική πολιτική, με βασικότερο όρο τη μείωση των συμβολαίων που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Βάσει της ατζέντας, τα τρία θέματα της συνεδρίασης είναι ο οικονομικός σχεδιασμός της περιόδου 2011-2012, η πρόταση για σύσταση τεχνικής επιτροπής και τα τρέχοντα θέματα. Ο Γόντικας θα εξηγήσει ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για τη νέα χρονιά, ακόμα και αν γίνει η ανώτερη προτεινόμενη ΑΜΚ 15 εκατ. ευρώ. Η μόνη περίπτωση να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα είναι να μπουν 25 εκατ. ευρώ, πράγμα απίθανο. Από κει και πέρα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναμένεται να εμμείνει στη θέση του για συμμετοχή του με το 30% όσων θα βάλουν οι υπόλοιποι μέτοχοι και οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους μετόχους αναμένεται να συμμετέχουν με ανάλογα μικρότερο ποσοστό. Αυτή αναμένεται να είναι και η θέση Βγενόπουλου (ίσως στείλει επιστολή), ενώ ο Νικόλας Πατέρας σήμερα θα αποφασίσει αν θα συμμετάσχει και με τι ποσοστό. Ο Ξυλάς δεν θα συμμετάσχει, ο Πολέμης έχει κάνει πρόταση να μπουν όλοι με το ποσοστό τους, ο Νίκας θα μπει. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει πει ότι θα συμμετάσχει σύμφωνα με το ποσοστό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου