Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Από το μπάσκετ, στο Game of Thrones!

Βλέπει τον κόσμο από τα 2μ.06, είναι ο πρωταθλητής της Σέρσεϊ Λάνιστερ ενώ οι τηλεθεατές έπαθαν σοκ με το φινάλε της μονομαχίας του με τον Όμπεριν Μαρτέλ! Αλήθεια, γνωρίζατε ότι ο Hafthor Julius Bjornsson έπαιζε μπάσκετ πριν γίνει το ''Βουνό'' του Game of Thrones;

Oι  σκληροί και οι κακοί δεν είναι ποτέ αρκετοί στο Game of Thrones! Σε αυτή την ομάδα, λοιπόν, ήλθε να προστεθεί ο ''σκληρός'' της Ισλανδίας, Hafthor Julius Bjornsson, ο εκλεκτός της Σέρσεϊ Λάνιστερ στη μονομαχία με τον Όμπεριν Μαρτέλ για το μέλλον του Τύριον.
Ο Hafthor Julius Bjornsson υποδύεται το ''Βουνό'', τον σατανικό αδελφό του Σάντορ Κλεγκέιν, γνωστού και ως το ''Σκυλί'' (σ.σ. από τα παρατσούκλια καταλαβαίνετε ότι αυτή η οικογένεια έχει τα θεματάκια της). Στο έβδομο επεισόδιο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στους τηλεθεατές του Game of Thrones ενώ σκοτώνει κρατούμενους ώστε να παραμείνει σε καλή φυσική κατάσταση!
Η αγωνία όλων, βέβαια, ήταν το αποτέλεσμα της μονομαχίας με τον Όμπεριν Μαρτέλ καθώς από αυτό εξαρτάται το μέλλον του Τύριον Λάνιστερ. Δεν πρόκειται να spoilάρουμε το τελευταίο επεισόδιο οπότε πάμε παρακάτω. Γνωρίζατε ότι ο θηριώδης Ισλανδός έπαιζε μπάσκετ πριν παρουσιαστεί στο κοινό του Game of Thrones;
Μάλιστα συμμετείχε στο Ευρωμπάσκετ U-18 Α' κατηγορίας το 2006, έχοντας 1.2 πόντους και 1.9 ριμπάουντ σε 8 αγώνες με την εθνική Ισλανδίας ωστόσο αποχώρησε από τα παρκέ έπειτα από έναν σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου