Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Δεν παίρνει άδεια η Νίκη Βόλου!

Δεν παίρνει άδεια η Νίκη Βόλου!


Στο κενό έπεσε η έφεση της Νίκης Βόλου στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ αναφορικά με την χορήγηση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα, καθώς έφαγε «πόρτα»!


Κάτι που σημαίνει ότι θα έχει περιορισμό στις μεταγραφές της, στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια έπειτα από 4 χρόνια.
Εκτός από την ομάδα των Προσφυγικών άδεια δεν εξασφάλισαν και οι Επισκοπή, Ηρακλής και Καλλιθέα. Αντίθετα, η Κέρκυρα εξασφάλισε άδεια για την Super League, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε άδεια μόνο για την Football League, καθώς και οι Παναιγιάλειος, Χανιά, Φωστήρας, Αιγινιακός, Απόλλων Σμύρνης και Τύρναβος.
Aναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή της εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ:
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΓΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΟ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΛΕΙΟΣ ΓΣ, ΑΟ ΧΑΝΙΑ, ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ, ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ 1926, ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΑΕΠ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και ΑΟ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.
Έκανε δεκτή την έφεση και χορήγησε την άδεια συμμετοχής για την Α΄ Εθνική Κατηγορία (Super League) περιόδου 2014-2015 στην ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ.
Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής μόνο για την Β΄ Εθνική Κατηγορία (Football League) και όχι για την Α΄ Εθνική Κατηγορία (Super League) περιόδου 2014-2015 στις ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΟ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΛΕΙΟΣ ΓΣ, ΑΟ ΧΑΝΙΑ, ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ, ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 και ΑΟ ΤΥΡΝΑΒΟΣ.
Δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις και δεν χορήγησε την άδεια τόσο για την Α΄ Εθνική Κατηγορία (Super League) όσο και για την Β΄ Εθνική Κατηγορία (Football League) περιόδου 2014-2015 στις ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΓΣ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΑΕΠ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 και ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ αναφορικά με την χορήγηση άδειας συμμετοχής για την Α΄ Εθνική Κατηγορία (Super League) περιόδου 2014-2015. Κατά συνέπεια ισχύει η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης για την χορήγηση άδειας συμμετοχής μόνο για την Β΄ Εθνική Κατηγορία (Football League) περιόδου 2014-2015».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου