Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Θετικός για ΠΑΟΚ ο Φορτούνης

 troktiko







Κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό παρουσιαζόταν μέχρι πρόσφατα ο Κώστας Φορτούνης, αλλά κάπου «χάλασε» τις τελευταίες ημέρες η μεταγραφή. Επιπλέον, οι πρωταθλητές Ελλάδος τόνισαν χθες ότι δεν ασχολούνται με την περίπτωση…

του 21χρονου μεσοεπιθετικού που έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής τους. Ωστόσο, δεν είναι απίθανο να δούμε άμεσα τον διεθνή ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ η τελευταία φορά που έπαιξε σε αυτό ήταν τη σεζόν 2010-11.
Όπως αναφέρει «Live Sport», ο Φορτούνης εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Αρχικά, θα το ψάξει πολύ για να μείνει στο εξωτερικό, αλλά αν δεν πειστεί από τις περιπτώσεις που θα προκύψουν για αυτόν, θα στραφεί στον «Δικέφαλο του Βορρά», που αποτελεί πρώτη του επιλογή από Ελλάδα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο και η εκτίμηση που έχει στον Άγγελο Αναστασιάδη. Πρόσφατα, άνθρωπος από το περιβάλλον του είπε στον Ζήση Βρύζα:

«Προτιμάει να παραμείνει εκτός συνόρων, αρκεί να παίζει, διότι θέλει να επιστρέψει στην Εθνική και να καλύψει τον χρόνο που έχασε στην Καϊζερσλάουτερν…» και πρόσθεσε: «με όσα έχει ακούσει έχει σχηματίσει θετική άποψη για τον Αναστασιάδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου