Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ντόπες για τίτλο στο ΣΕΦ!

Ντόπες για τίτλο στο ΣΕΦ!Περισσότεροι από 300 οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν βροντερό «παρών» στο ΣΕΦ κι εμψύχωσαν τους παίκτες της ομάδας λίγο πριν την τελευταία προπόνηση κι ενόψει του 5ου τελικού της BasketLeague ΟΠΑΠ κόντρα στον Παναθηναϊκό.


Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» μπορεί να ξενέρωσαν που δεν έκαναν φιέστα στο «σπίτι» τους κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο την περασμένη Κυριακή, καθώς οι «πράσινοι» νίκησαν στο ΣΕΦ και ισοφάρισαν τη σειρά των τελικών σε 2-2, ωστόσο, δεν χάνουν την πίστη τους στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.
Το «παρών» όπως αναμενόταν έδωσαν και τα αφεντικά του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, που γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς, οι οποίοι τους ζητούσαν να συνεχίσουν να βάζουν πλάτη στην ομάδα, τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Απαντες γνώρισαν την αποθέωση, πέρασαν μέσα από τους συγκεντρωμένους οπαδούς που τους αγκάλιαζαν και φώναζαν ρυθμικά τα ονόματά τους και τους έδιναν την ώθηση για να επαναλάβουν τον θρίαμβο της περασμένης Τετάρτης και να φέρουν ξανά το πρωτάθλημα στον Πειραιά.Το πάρκινγκ του ΣΕΦ έξω από τα αποδυτήρια είχε γεμίσει με οπαδούς που φώναζαν συνθήματα, με το «Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά» να δονεί την ατμόσφαιρα και αποθέωσαν τους αθλητές του πειραϊκού συλλόγου όταν αυτοί έμπαιναν στο γήπεδο για την τελευταία τους προπόνηση πριν το αυριανό (4/6, 19:45) ματς της κούπας του πρωταθλητή, ενώ τους περίμεναν για νέο γύρο... ντόπας και μετά το πέρας της!
Την τιμητική του είχε ο Βασίλης Σπανούλης, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να δέχεται τις περισσότερες ψυχολογικές ντόπες και παρατρύνσεις από τους οπαδούς για νίκη επί του «αιωνίου», ενώ οι οπαδοί ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και με τους Πρίντεζη, Ντάνστον.
Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δεσμεύτηκαν ότι θα δώσουν τα πάντα αύριο στο ΟΑΚΑ για να ανταποδώσουν την πίστη και την στήριξη των οπαδών κι ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο (4/6) τ' απόγευμα για την αναχώρηση για το ΟΑΚΑ με την ευχή όλων να επιστρέψουν με την κούπα στο ΣΕΦ, εκεί που θα τους περιμένουν οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί κατά χιλιάδες.

Οσον αφορά στα της προπόνησης, το βάρος έπεσε κυρίως στην ανύψωση του ηθικού, μιας και αγωνιστικά η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ και οι ρυθμοί δεν ανέβηκαν ιδιαίτερα για να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο εξέφρασαν την πεποίθηση ότι μπορούν να πληρώσουν ξανά τον Παναθηναϊκό με το ίδιο νόμισμα και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, παλεύοντας μέχρις εσχάτων στην «αρένα» του ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου