Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

«Ντου» Σάλτσμπουργκ για Σίλντενφελντ

Ο Παναθηναϊκός έχει σύμμαχο τον Σίλντενφελντ, όμως οι Αυστριακοί προτιμώνται από τους Ρώσους
Μέγας τζόγος γύρω από την απόκτηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ φαίνεται πως έχει στηθεί τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από την πλευρά της Σάλτσμπουργκ, ομάδας που αποτελεί τον μεγάλο αντίπαλο του Παναθηναϊκού στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων του Κροάτη κεντρικού αμυντικού.


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από την Αυστρία, η Σάλτσμπουργκ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Ντιναμό Μόσχας και της έχει μεταφέρει τη διάθεσή της να προσφέρει ένα σημαντικό ποσό (οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μπορεί και να φτάσει μέχρι τις 500 χιλ. ευρώ) προκειμένου να "κλειδώσουν" την προτίμησή τους έναντι οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου.

Με τη στάση τους αυτή, ωστόσο, ευελπιστούν ότι η Ντιναμό Μόσχας θα σκληρύνει τη συμπεριφορά της απέναντι στον "Σίφο" και θα προσπαθήσει με όλους τους τρόπους να τον πείσει να αποδεχθεί την πρόταση της Σάλτσμπουργκ. Με το... ζόρι βεβαίως κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να πάει πουθενά, πλην όμως δεν πρόκειται για ικανοποιητική εξέλιξη μια και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να κατανοήσει η πλευρά των Ρώσων ότι ο Σίλντενφελντ έχει πάρει τις αποφάσεις του.Είναι προφανές άλλωστε πως οι Αυστριακοί γνωρίζουν ότι οι "πράσινοι" δεν μπορούν να πληρώσουν τους Μοσχοβίτες και με αυτήν την κίνηση προσπαθούν να "σπάσουν" την κοινή γραμμή του μάνατζερ του παίκτη με τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας βεβαίως ότι ο Σίλντενφελντ προτιμά ξεκάθαρα να συνεχίσει την καριέρα του στο "τριφύλλι".
Νέα παράταση για Μπούρμπο
Αναβολή μέχρι τις 23 Ιουνίου πήρε η εκδίκαση της προσφυγής και κατ' επέκταση η ελευθερία του Χρήστου Μπούρμπου από τον ΟΦΗ που θα σημάνει και τυπικά την ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου. Οπως σας έχουμε αποκαλύψει, ο Μπούρμπος αποτελεί την πρώτη μεταγραφική προσθήκη του Παναθηναϊκού και χθες υπήρξε η εκδίκαση της προσφυγής του για τις 325.000 ευρώ που του οφείλονται από τον ΟΦΗ.
Οι Κρητικοί, ωστόσο, ζήτησαν απ' την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ νέα προθεσμία, αυτήν τη φορά μέχρι τις 16 Ιουνίου, προκειμένου να καταθέσουν υπομνήματα και να μπορέσουν να αντικρούσουν τα επιχειρήματα της πλευράς του 31χρονου δεξιού μπακ χαφ. Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών έκανε αποδεκτό το αίτημα του ΟΦΗ και έτσι η οριστική απόφαση αναμένεται να προκύψει στις 23 Ιουνίου. Οπως κι αν έχει και ανεξαρτήτως του ποσού που θα επιδικαστεί για τα οφειλόμενα, ο Μπούρμπος είναι δεδομένο ότι θα μείνει ελεύθερος και θα φορά για τα επόμενα δύο χρόνια την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.
Τουρκικές προτάσεις στον Πράνιτς
Ο Ντάνιελ Πράνιτς φαίνεται πως έχει πάρει εδώ και καιρό την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που δεν του έγινε αναπροσαρμογή συμβολαίου και ο μάνατζέρ του έχει ήδη στα χέρια του τρεις προτάσεις από τουρκικούς συλλόγους, που προτίθενται να πληρώσουν τις 150 χιλ. ευρώ για την ελευθερία του αλλά και να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του συμβολαίου του. Ο Πράνιτς από την πλευρά του επιθυμεί να βάλει στο... παιχνίδι περισσότερους συλλόγους από πιο προηγμένα πρωταθλήματα, αν και η σημαντικότερη παράμετρος για τον Κροάτη είναι να ικανοποιηθεί οικονομικά μιας και εκτιμά ότι θα είναι το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του.
Στο... περίμενε ο Αμπροουζ
Ο Ντάρεν Αμπροουζ κρίνεται ως ενδιαφέρουσα περίπτωση από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, με την ειδοποιό διαφορά ότι -προς το παρόν τουλάχιστον- δεν βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας των μεσοεπιθετικών. Ψηλότερα από τον Αγγλο βρίσκονται άλλες περιπτώσεις παικτών που «δουλεύονται» από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και μόνο εάν αυτές αποδειχθούν ανέφικτες θα ενεργοποιηθεί αυτή του Αμπροουζ που εν ολίγοις βρίσκεται στο... περίμενε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου