Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

«Κόκκινο» από τους Αγγελόπουλους!

«Κόκκινο» από τους Αγγελόπουλους!










Το είπαν και το έκαναν...
Ο λόγος για τους αδελφούς Αγγελόπουλους οι οποίοι χθες (1/6) μετά το τέλος του τέταρτου τελικού που βρήκε τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (με 67-65) είχαν προαναγγέλλει ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανένα παίκτη του Ολυμπιακού να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις Εθνικής ομάδας.


Λιγότερο από μία μέρα μετά, σήμερα Δευτέρα (2/6), οι ιδιοκτήτες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ απαγόρευσαν στους Δημήτρη Αγραβάνη, Ανδρέα Χριστοδούλου και Ιωάννη Παπαπέτρου να δώσουν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας Νέων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών που θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη (Ηράκλειο και Ρέθυμνο) 8-20 Ιουλίου!
Πάντως, ο Κώστας Μίσσας έτσι κι αλλιώς δεν ανέμενε τους παίκτες στην πρώτη συγκέντρωση, με δεδομένο ότι οι τελικοί είναι σε εξέλιξη και υπάρχει η σχετική κατανόηση σε τέτοιου είδους υποχρεώσεις.

Στον Ολυμπιακό μάλιστα υποστηρίζουν πως οι προφορικές εγγυήσεις που δίνει η ΕΟΚ είναι λόγια του αέρα και υποστηρίζουν πως υπάρχει προηγούμενο παράδειγμα, αυτό του Γεωργαλή που αγωνίστηκε σε μικρότερη εθνική ομάδα, τραυματίστηκε και δεν αποζημιώθηκε ποτέ.Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού η συγκεκριμένη απόφαση δεν έχει σχέση με τους τελικούς. «Εχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό» λένε χαρακτηριστικά οι «ερυθρόλευκοι» που υποστηρίζουν πως αν δεν φτάσουν τα αποδεικτικά στοιχεία, δεν πρόκειται να αλλάξουν άποψη.
Στον Πειραιά θεωρούν πως δεν υπάρχει θέμα κινδύνου τιμωρίας για τους παίκτες του Ολυμπιακού. «Η τιμωρία αφορά σε αναιτιολόγιτη άρνηση. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει αιτία κι αυτή είναι η ασφάλιση των παικτών» λένε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας πως μέχρι να πάρουν αποδείξεις, δεν πρόκειται να αλλάξουν στάση και θα επιμείνουν μέχρι τέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου