Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Αυτή είναι η Γεωργιανή οικιακή βοηθός που φαρμάκωνε 73χρονη για να μπορεί να την κλέβει! [photo]

 troktiko







Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 47χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Γεωργίας,
η οποία συνελήφθη στις 20-5-2014 από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διότι εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός σε οικία ημεδαπής χορηγώντας της μεγαλύτερη, από την προβλεπόμενη, δόση φαρμάκων, προκειμένου να βρίσκεται συνεχώς σε κατάσταση ύπνωσης, αφαίρεσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ενδύματα, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα πρόκειται για την:
(επ) NARSIA (ον) DILANA του IPOLITE και της JULIETA, που γεννήθηκε το 1967 στη Γεωργία.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτής και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195 και 210-6476541 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Το σχετικό δελτίο τύπου της αστυνομίας:
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, από τις αρχές του έτους μέχρι και την 10-4-2014, η συλληφθείσα εργαζόταν ως οικιακή βοηθός σε οικία 73χρονης ημεδαπής και εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι η ημεδαπή αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, της χορηγούσε καθημερινά μεγαλύτερη δόση φαρμάκων από την προβλεπόμενη συνταγογραφούμενη, προκειμένου να βρίσκεται συνεχώς σε κατάσταση ύπνωσης και να μην αντιλαμβάνεται τη δράση της.
Η 47χρονη ομολόγησε ότι κατά το διάστημα που εργαζόταν στην οικία της 73χρονης, αφαίρεσε σταδιακά το χρηματικό ποσό των 9.000 ευρώ, κοσμήματα, και ενδύματα, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ και τρία (3) κλειδιά θυρίδων που διατηρούσε η παθούσα σε τράπεζα.
Η 47χρονη αλλοδαπή πούλησε στη συνέχεια τα κλεμμένα κοσμήματα σε ενεχυροδανειστήριο, στην περιοχή της Πλ. Ομονοίας. Ο 44χρονος ιδιοκτήτης του ανωτέρω ενεχυροδανειστηρίου παραδέχθηκε ότι η 47χρονη του παρέδωσε κοσμήματα, για τα οποία της έδωσε το χρηματικό ποσό των 13.500 ευρώ, χωρίς να τηρήσει την προβλεπόμενη διαδικασία και συνελήφθη.
 troktiko
 troktiko


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου