Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Δείτε τα ωραιότερα lounge αεροδρομίων!

 troktiko






Οι αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων ανά τον κόσμο πρέπει να παρέχουν στους επισκέπτες όλα τα απαραίτητα για να περάσουν μερικές ώρες ευχάριστα αναμένοντας την πτήση τους. Για κάποιους…

αυτό σημαίνει καλό φαγητό και ποτό, για άλλους εξυπηρέτηση μέσω προηγμένων τεχνολογιών, ενώ για τους πιο απαιτητικούς ένα ντους, υπηρεσίες σπα ή χώρος για μασάζ θα ήταν ιδανικά. Ή μήπως να σε συνοδεύσει κάποιος προσωπικά στο αεροσκάφος; Ίσως πάλι ένας συνδυασμός όλων αυτών… Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στο top 5 των ωαριότερων lounge αεροδρομίων στον κόσμο.
1. KrisFlyer Gold Lounge, Σιγκαπούρη
 troktiko
Προσφέρει στους ταξιδιώτες ευρύχωρο και χαλαρωτικό χώρο εργασίας, που περιλαμβάνει δωρεάν Wi – Fi, θέσεις εργασίας σε υπαίθριο χώρο του lounge με θέα τη φυλλώδη βλάστηση και τα τρεχούμενα νερά.
 troktiko
2. Τουρκικές Αερογραμμές CIP Lounge
 troktiko
Καλύπτει μια έκταση 1.100 τετραγωνικών μέτρων. Το σαλόνι χωρίζεται σε ενότητες που μοιάζουν ενιαίες, ενώ η μοντέρνα διακόσμηση κερδίζει τις εντυπώσεις. Υπάρχει ένα μεγάλο πιάνο, τραπέζια μπιλιάρδου, βιβλιοθήκη, σούπερ μεγέθους οθόνες τηλεόρασης και ιδιωτικά δωμάτια ύπνου. Επίσης ντους και ειδικοί χώροι παιχνιδιού για τα παιδιά, ενώ το φαγητό θεωρείται από τα καλύτερα.
 troktiko
3. Finnair Lounge, Ελσίνκι
 troktiko
Φωτιζόμενα τραπέζια, σάουνα και ντους, κάβα υψηλής ποιότητας με μεγάλη ποικιλία από εκλεκτά κρασιά αλλά και λαχταριστός δωρέαν μπουφές!
 troktiko
4. Virgin Atlantic Clubhouse JFK, ΗΠΑ
 troktiko
Είναι περισσότερο ένα… σαλόνι σπιτιού παρά αίθουσα αναμονής αεροδρομίου! Με μεγάλους καναπέδες, μπιλιάρδο και κρυστάλλινα φωτιστικά παραπέμπει σε καθιστικό έπαυλης! Το spa του θεωρείται από τα καλύτερα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ο επιβάτης να χαλαρώσει σε έναν ειδικό χώρο ύπνου, με δωρεάν πιτζάμες, μουσική και χαμηλό φωτισμό.
 troktiko
5. Etihad Diamond First Class Lounge, Αμπού Ντάμπι
 troktiko
Διαθέτει προσωπική νταντά και playroom για τα παιδιά, τα καλύτερα κουβανέζικα πούρα και τα πιο σπάνια κονιάκ. Επίσης μετά το ντους, μπορείτε να φορέσετε φρεσκοσιδερωμένα τα ρούχα σας και καλογυαλισμένα τα παπούτσια σας.
 troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου